洪永城太太誕女半年曬修身成果    Inez:自信心返晒嚟

洪永城太太梁諾妍Inez去年12月誕下囡囡Amber洪寶寶,囡囡跟爸爸洪永城長得餅印一樣,相當可愛,Inez也表示是:洪永城扮女仔。Inez在誕女後表示,因開刀關係需時間復原,只能在家中做簡單的workout修身,直至3個月後才進行較劇烈的運動,如跑步及收腹鍛鍊,近日她在IG分享自己的修身成果,4個月時間明顯瘦了一個碼,她更指「自信心返晒嚟!」

Inez分享4個月前後對比照。(IG@inez_leong)

模特兒出身的Inez一直熱愛運動, 因一次參加馬拉松後愛上了長跑,繼而決定考取跑步教練牌、健身教練牌和HIIT教練牌,更開設工作室當教練。她在懷孕後也有繼續慢跑。在誕女後因開刀關係,需較長時間復原,每日只在家中進行簡單的運動,直至3個月後,才逐步回復昔日的鍛鍊。 她經常在IG分享運動影片,近日她更分享自己用4個月時間,修身前後的對比,修身成果相當顯著,明顯瘦了一個碼,她說:「每星期3日或以上,每次抽30-60分鐘給自己一個me time做運動+拉筋修身減脂,儲返啲肌肉做返靚個身型,自己見到都開心啲,自信心返晒嚟,做運動又可以減壓,個人冇咁重,人都精神啲,湊B/ 做任何事都會冇咁攰✌🏾,飲食係極其重要,食清啲一定對修身更有幫助,我都可以冇咗個虎背熊腰,大家都可以的!!!」

發表迴響